2a Jornada de la Setmana Catalana de Vela 2017

2a Jornada de la Setmana Catalana de Vela 2017
10 de setembre de 2017 cnem

El matí d’avui diumenge 10 de setembre ha començat amb temperatures baixes i un vent moderat de ponent que, en un principi ha obligat a hissar bandera d’aplaçament. Cap a les 11h aquest vent de ponent ha anat caient escalfant la temperatura i donant lloc a un vent suau del sud de 180.

Amb aquestes condicions a les 11:40h les embarcacions de totes les classes participants s’han fet a la mar iniciant la jornada de competició en els 5 camps de regata.

Els primer en arribar a terra han estat les embarcacions de la classe Creuers, que han disputat una prova, seguits del Patins de Vela que han pogut finalitzar les dues proves programades per avui. La resta de Flotes han anat entrant de manera progressiva.

Els darrers en arribar a la Base Nàutica han estat les Flotes de FINN i els Làsers que han dut a terme tot el programa de competició programat avui en 4 regates.

A partir de les 18h en el Village de la Setmana Catalana de Vela s’ha iniciat una festa per a tots el regatistes i acompanyants amb menjar i música en directe.

 

Galeria de Fotografies: http://clubnuticelmasnou.photoshelter.com/portfolio/G0000mdprWnBsgaE